Hvordan styre et idrettslag?

Nå har du muligheten til å være med på et kurs i Namsos, der det blir satt fokus på hvordan et idrettslag kan organiseres/styres. På kurset får du svarene som gjør at du styrer unna alle overraskelser som kan dukke opp i løpet av et år i idrettslaget!

Dette nye kurset har fått meget god mottakelse, og tilbys nå til idrettslagene i Namdal. Her får du vite alt du trenger å vite for å drive et idrettslag, og hverdagen blir mye enklere å få oversikt over i etterkant.

Kurskvelden gir også rom for erfaringsutveksling og diskusjoner, samt at man lett knytter nettverk man kan utnytte senere. Deltakelsen er gratis. Det er enkel kaffeservering, så gjør gjerne unna et lite måltid i forkant.

Påmeldingsfrist 8.november til Knut på tlf. 90071559

KURSKVELDEN ER ONSDAG 13 NOVEMBER. 

Les mer om kurset her: Klubbens styrearbeid i praksis