Heidundranes åpning av kunstgressbanen

Denne dagen har mange ventet på, 21.september var det endelig offisiell åpning av den nye kunstgressbanen på Høylandet. Det hele startet med en parade rundt den nye banen, etterfulgt av taler og overrekkelser av gaver og blomster.  Kake og kaffe ble det også til alle frammøtte.

Det er lagt ned mange dugnadstimer, og i dag fikk banekomiteen vist fram det flotte anlegget til hele bygda. Takk til dere og takk til alle som har hjulpet til for å få denne drømmebanen virkelig. Lederen for idrettslaget fikk mye heder og ære, noe som er veldig fortjent!! Du har mye av æren for at Hållingene har fått til dette.

Selv om regnet kom like før åpningen skulle begynne, yret det av små og store på fotballbanen. Mange holdt ut helt til siste slutt, for å få med seg fotballkampen mellom G13 og kommunestyret. Noe som heldigvis endte med seier til G13!

Det gror godt på Høylandet, håper kunstgressbanen blir brukt flittig.

Denne bildekrusellen krever javaskript.